lunes, 26 de junio de 2017

El Restaurant LA JUNGLA SALVATGE.

Ja arriba el moment de veure als trasgos en acció... Realment ha sigut un treball esgotador per les repeticions i la calor que feia però ara que ja ha passat, ho recordem amb alegria. Donem les gracies a tots els que han col·laborat: la classe sencera, el company Alberto i les mamis maquilladores, Aida i Alicia, que van estar ajudant-nos i animant-nos. Un beset a tots! 

 

I com ve l'estiu, el primer que us demane és que em feu arribar al nostre mail "elstrasgosdelmanel@gmail.com" el vostre pareixer crític i constructiu sobre aquells aspectes de la propia actuació que podeu millorar el curs vinent: Es sent el que dic? S'entén? Estic amb cara d'esglai? Estic massa paradet o paradeta? Li he ficat emoció al que he dit? També podeu opinar sobre l'actuació d'algún company amb respecte. Recordeu que tots ho heu fet el millor que podieu!!També podeu valorar a Alberto i la gravació de Lidón.

I dessitjant que passeu un estiu lectoescriptor molt divertit, us deixe MILERS de besitos. Disfruteu de la vostra actuació. Ens veiem al setembre!!!

2 comentarios: