jueves, 28 de abril de 2016

Les auques de la nostra vida

Després de les vacances de Pasqua vam portar estes auques tan boniques. Parlen de la nostra vida i ens han quedat molt bé.

IRENE, la mestra de Practiques.

Després de les festes de la Magdalena vam coneixer a Irene, la nova mestra de pràctiques que es quedarà fins a finals de maig amb nosaltres.
Ens ha enamorat de seguida. Ja la volem un montó!!! 
Ací la deixem, amb les fotos d'abans de les vacances de Pasqua, quan vam visitar l'arbre que el col·le ha apadrinat perque un cotxe el va trencar i l'han replantat on ens hem fet la foto.






martes, 5 de abril de 2016

Pasapalabra del CEIP Manel Garcia Grau

Aci us deixem aquesta activitat per jugar amb la familia i amics i recordar que aquest any la nostra escola complix 10 anys.


viernes, 1 de abril de 2016

Magdalena 2016

Abans de les festes de la Magdalena vam pujar a l'ermita i el divendres per la vesprada vam fer una desfilada amb dolçaina i tabalet i vam escoltar el pregó que ens van cantar els companys de sisé, entre els quals estava el germà d'un company de la nostra classe. Ací us deixem tot junt... Si mireu bé voreu com ens ho passem!!!



Visita a l'exposició de 3rC.

El divendres 19 de febrer vam anar a veure l'exposició que han fet els nostres companys de la classe de 3rC. Era una expo de com han anat canviant les cases des de la Prehistoria fins l'Edat Contemporània.
Abans d'anar vam aprendre a llegir els còdics QR amb les tauletes de l'escola. I, per grups, vam descobrir el que ens havien gravat els companys.