jueves, 27 de agosto de 2015

Taller Cinema 2nA: Dramatització

Ací us deixo el vídeo del taller de Dramatització que van fer al projecte de Cinema, que la mestra Vanesa va penjar a la revista, per tindre'l més a mà.


Alumnos del colegio Hogwarts de Mágia y Hechicería en sus clases.

viernes, 14 de agosto de 2015

Esmorzar BOCAZAPATO

També al juny, van vindre les mares d'Andrea, Diego i Kevin a fer-nos un esmorzar molt especial. Bueno, ens ho vam fer cadascú el seu pero elles ho tenien tot molt bé organitzat. Era una recepta del nostre llibre de receptes però un poc canviada: en lloc de pisto vam omplir el bocazapato d'atun amb tomaca, que ens agrada més a tots. També estava l'opció de pernil dolç amb o sense formatge i amb tomaca. De postre... meló d'alger tallat amb formes xulis i amb un palet com si fòra un pol. Guau... volem que més mamis s'animen!!!
Ací estan les fotos d'aquell dia. Diu Lidón que encara que ella les ha numerades (com li agraden els números!) el programeta les trie al atzar i eixen sense ordre, igual una del principi amb una del postre! No passa rés, mestra, el que volem és tindre-les totes!!



II Campionat de Raspall

Ja al juny, vam anar a les pistes cobertes de l'UJI per poder jugar al raspall, com el curs passat. 

Aquesta vegada, vam jugar fent equips de 3 amb i contra els nostres companys de classe.
Les fotos ens les feia la mestra Lidón després de jugar. Ens va dir que així entrenàvem això de que importa més jugar i passar-ho bé que guanyar o perdre.


Lola

Sara, la mestra de pràctiques, ens va portar a Lola, un cos humà femení (ens ho va pareixer així) fet amb deixalles, que vam tindre a la classe fins l'últim dia de classe. 
Ací estem amb Sara i Lola.



Després va vindre Manolo des de la classe de 2nB uns dies i.... la nostra Lola i Manolo, l'esquelet, es van fer més que amics. Quan Manolo se'n va anar a la classe de 2nC, Lola es va quedar trista. Està clar, no?

Una digestió cooperativa


Al 3r trimestre vam estudiar el cos humà i les mestres van preparar una activitat molt divertida per repassar l'aparell digestiu i treballar en grups cooperatius. 
Vam aprendre molt!
Vam fer 2 grups i vam buscar per tot el pati les parts de l'aparell digestiu.
A les fotos, ja les havíem trobades totes.




Després en classe, vam fer una mena de concurs on contestàvem les preguntes entre tots perque ens podíen preguntar a qualsevol. Ací, la mestra Sara ens ho explica.



I en aquestes últimes fotos, estem en plena acció!!! Ens va agradar molt aquest tipus d'activitat!!


Els teatres d'aquest curs


Durant aquest curs hem vist les obres de teatre següents:

"Tomeu, el valent" a l'UJI
"Reciclar: passat, present i futur" a l'escola.
"La princesa avorrida" a l'escola, pels alumnes de 3rA.

Aquí us deixe algunes fotos d'eixos moments...