miércoles, 29 de abril de 2015

Carnestoltes: Andy Warhol

Per a Carnestoltes vam estudiar a Andy Warhol perque el tema eren ELS PINTORS. Totes les classes de l'escola anaven d'algún quadre pintat per un pintor. Nosaltres ens vam pintar les nostres fotos a l'estil warhol i ens vam ficar ulleres per disfressar-nos ben bé!  Vam estudiar la seua vida i a la classe s'ha quedat un raconet per ell.




També se'ls va ocorrir als mestres que cada classe fera un quadre gran i penjar-los a l'entrada de l'escola amb un còdig QR on estem gravats explicant la seua biografia. 
Aci veieu els 3 quadres: en mig el de 2n B, a l'esquerra el de 2n C i a la dreta, el nostre.



El nostre és el retrat fotogràfic de John Lennon, un músic que feie cançons molt boniques, com aquesta que vam escoltar:

                  


Vam fixar-nos com una foto es converteix en un quadre molt divertit i per això vam fer el mateix amb la nostra foto per a la disfressa.




Les nostres disfresses van quedar així de guais.








Taules del 8 i 9.

Ja hem acabat totes les taules, per fí. Amb aquestes dos, la del 8 i la del 9, ens les sabem totes.

 

lunes, 27 de abril de 2015

La música en el Circo

El dia 28 de gener vam anar al concert de la banda municipal de Castelló al recinte de Festes. Les peces musicals que ens van tocar eren de la Música al Circ. També hi havien actors que representaven les diferents atraccions: equilibristes, mags, domadors, pallassos... i Fofito, que va apareixer i ens va sorprendre cantant velles cançons infantils!